User
Pomijając, że właśnie ogarnęłam Wasze tematy, to dorzucę cuś, od siebie ^^
Bóó! Powiem o tym Twoim rodzicom!
Ja teraz robię wszystko, ale nie to, co chcę robić.
User
Rozmawiam...
Delektuje się muzyką *.*
No i dodaje tematy, bo mi sie nudzi. Ach, no i dowiaduje się, że zwariowałam... Najs... ;P
User
Kłucę się z gościem, że:
- nie każda laska jest pusta ( nie licząc łośliwych, denerwujących uwag odnośnie mojej osoby, to zaraz mnie kur*wica rozniesie...)
- faceci z Azji/Korei nie wyglądają jak "baby" (-||-)
- "jak dziewczynie unosi się biust, to znaczy, że jest podniecona". (Ewidentne WTF o.O)
I weź tu bądź mądra. Ba! Nie wyrywaj sobie włosów.
Słucham muzyczki, by nie roznieść chaty w drobny mak! *.* Jaaaaaak ja kochaaaaaam "be ma girl" i tę piosenkę!
Ogarniam sobie fora... o ile takowe żyją ; D
Ugh... niech on poczeka, aż się na niego natknę.
O matko, faceci to potrafią na serio wyprowadzić z równowagi człowieka. Mam takiego kolegę, który non-stop mnie wkurza! Wypisuje durnoty jakieś że jestem nieśmiała.
Widzę, że mamy tu jakiś klub dziefczynek pokrzywdzonych przez los i wkurzonych na Maniaków, Lenioklei, czy jak im tam... Ale mnie wkurza też dużo dziewczyn.
Ja teraz słucham głośno muzyki na nowych głośnikach, puki jestem sama (chyba).
User
Eee więc....Ja się pakuję i za 5 minut spadam do szkoły.
Pogromca błędów
Przemiany w psychofankę Ghosta ciąg dalszy. Wywiady, występy, filmiki ze spotkań i mój wewnętrzny fangirl płacze ze szczęścia.
Patrzcie, Papa Emeritus II bez tiary (???): https://www.youtube.com/watch?v=89H6FkSdW2k
Miażdżący wszystko występ w okularach: https://www.youtube.com/watch?v=BxJqDYWfa-w
I am Papa. You are not.
Jezu, a gdyby mi ktoś dwa lata temu powiedział, że będę fascynować się satanistycznym papieżem i zakapturzonymi mnichami, to bym obśmiała bez litości.
die_Kreatur napisał:
Jezu, a gdyby mi ktoś dwa lata temu powiedział, że będę fascynować się satanistycznym papieżem i zakapturzonymi mnichami, to bym obśmiała bez litości.
Też mam takie momenty, że ja z przeszłości padłaby trupem! Teraz już się wszystkiego po sobie spodziewam, bo wiem, że moje poglądy i upodobania zależą od tego, czy spotkam odpowiednich ludzi w odpowiednim czasie i miejscu, przy odpowiednich okolicznościach.
Co teraz robię? A nic takiego Trochę odpoczywam i czytam oraz piszę. No i myślę!
Pogromca błędów
No, stać w miejscu to chyba najgorsze. (Faustem powiało.)
A ja teraz idę spać, fanartować Ghosta lub czytać Kordiana, jeszcze nie wiem.
Teraz spamuję, bo chce mi się spać, a gdy chce mi się spać, to zamiast iść spać, piszę i gadam bzdury.
Idę jeszcze gdzieś pospamować ]:->
Ostatnio edytowany przez Nofink (2013-06-10 21:39:12)